Concurs
Poți câștiga o cină la FREDDO BAR & LOUNGE pentru tine și prietenii tăi
sau unul din cele 25 de Kituri Tabasco®

Postează pe pagina ta de Facebook, Instagram sau TikTok o poză sau un video cu mâncarea ta preferată alături de un produs Tabasco®️ Sos, pune link-ul postării mai jos și ești automat în concurs!

Perioadă CONCURS 15 septembrie – 30 noiembrie 2023
Despre Freddo

Conceput şi decorat într-un stil simplu dar extravagant, Freddo Bar & Lounge te așteaptă în centrul Bucureștiului cu mâncăruri delicioase şi cocktail-uri  preparate după reţete din întreaga lume. Freddo e locaţia în care fiecare dintre noi îşi va găsi locul!

Povestea din spatele faimosului
Tabasco® Brand

Potrivit tradiției, TABASCO®  Sos a fost creat spre sfârșitul anilor 1860 de către Edmund McIlhenny. Un gastronom împătimit și un grădinar desăvârșit, McIlhenny a primit niște semințe de ardei Capsicum frutescens provenite din Mexic sau America Centrală. Curios ce plante vor ieși din ele, Edmund a plantat semințele chiar pe Insula Avery din Louisiana de Sud, a îngrijit plantele și a rămas uimit de gustul picant al ardeilor. Așa că, Edmund McIlhenny a decis să creeze un sos de ardei pentru a oferi alimentelor puțină aromă și emoție. De peste 150 de ani, TABASCO®  Sos este făcut în același fel și același sos este vândut acum în peste 195 de țări și teritorii!

TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.
Importat în România de