Concurs
Poți câștiga o cină la LENTE DIONISIE LUPU 78 pentru tine și prietenii tăi
sau unul din cele 25 de Kituri Tabasco®

Postează pe pagina ta de Facebook, Instagram sau Tik Tok mâncarea ta preferată alături de Tabasco® Habanero Sos, pune link-ul postării mai jos și ești automat în concurs!

Perioadă CONCURS 15 septembrie – 30 noiembrie 2023
Despre Lente

Lente este un colț de București creat pentru joc și joacă. De la muralele de pe pereții casei la combinațiile îndrăznețe din farfurie, ne animă curiozitatea, imaginația și simțul umorului.
We welcome kids, bikes, pets, and open-minded people.
Dionisie Lupu 78 - 031 410 75 85

Povestea din spatele faimosului
Tabasco® Brand

Potrivit tradiției, TABASCO®  Sos a fost creat spre sfârșitul anilor 1860 de către Edmund McIlhenny. Un gastronom împătimit și un grădinar desăvârșit, McIlhenny a primit niște semințe de ardei Capsicum frutescens provenite din Mexic sau America Centrală. Curios ce plante vor ieși din ele, Edmund a plantat semințele chiar pe Insula Avery din Louisiana de Sud, a îngrijit plantele și a rămas uimit de gustul picant al ardeilor. Așa că, Edmund McIlhenny a decis să creeze un sos de ardei pentru a oferi alimentelor puțină aromă și emoție. De peste 150 de ani, TABASCO®  Sos este făcut în același fel și același sos este vândut acum în peste 195 de țări și teritorii!

TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.
Importat în România de