Concurs
Poți câștiga o cină la POKE HOUSE pentru tine și prietenii tăi
sau unul din cele 25 de Kituri Tabasco®

Postează pe pagina ta de Facebook, Instagram sau Tik Tok mâncarea ta preferată alături de Tabasco® Sos Ardei Verde, pune link-ul postării mai jos și ești automat în concurs!

Perioadă CONCURS 15 septembrie – 30 noiembrie 2023
Despre Poke House

Un mix colorat de proteine, legume și fructe fresh - toate combinate așa cum îți place. Fie că alegi unul dintre House Bowls sau devii creativ și îți creezi propria rețetă, te bucuri de un bowl sănătos și delicios. Bowl-urile sunt mereu create în fața ta, cu ingrediente proaspete si dressinguri speciale Poke House.

Povestea din spatele faimosului
Tabasco® Brand

Potrivit tradiției, TABASCO®  Sos a fost creat spre sfârșitul anilor 1860 de către Edmund McIlhenny. Un gastronom împătimit și un grădinar desăvârșit, McIlhenny a primit niște semințe de ardei Capsicum frutescens provenite din Mexic sau America Centrală. Curios ce plante vor ieși din ele, Edmund a plantat semințele chiar pe Insula Avery din Louisiana de Sud, a îngrijit plantele și a rămas uimit de gustul picant al ardeilor. Așa că, Edmund McIlhenny a decis să creeze un sos de ardei pentru a oferi alimentelor puțină aromă și emoție. De peste 150 de ani, TABASCO®  Sos este făcut în același fel și același sos este vândut acum în peste 195 de țări și teritorii!

TABASCO®, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.
Importat în România de