INGREDIENTE:
1 kg de carne vită macră tocată
2 linguri de TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu
1 linguriță sare
6 felii de brânză Cheddar
6 chifle
6 felii de ceapă roșie
6 felii de roșie
6 frunze de salată verde
PREPARARE:
Amestecă carnea împreună cu cele 2 linguri de TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu și sarea într-un bol mare și incorporează foarte bine, apoi împarte tocătura în 6 chiftele.
Pune-le pe grătar sau frige-le până la o temperatura internă de 160 de grade sau până când arata făcute. Pune felii de Cheddar pe burgerii aflați pe grătar și continua sa-i frigi până începe sî se topească brânza.
Așază câte un burger pe o jumătate de chiflă și toarnă, după gust, TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu, apoi deasupra pune câte o felie de ceapa, de roșie și de salată, iar la sfârșit cealaltă