Coaste de porc la grătar cu legume

INGREDIENTE:

Sosul marinadă:
2 lingurițe de TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu
2-3 linguri sos de soia
2 lingurițe de ghimbir proaspăt ras
2 linguri de muștar
2 căței de usturoi zdrobiți
coaste de porc
3 roșii medii
2 dovlecei medii
2 cepe roșii mari

PREPARARE:

Amestecă sosul de soia, ghimbirul, muștarul, usturoiul și TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu într-un bol mic. Marinează cu jumătate din lichidul obținut coastele de porc și lasă-le în marinadă pentru 2 ore sau peste noapte.
Taie roșiile în jumătate. Taie dovleceii și cepele felii. Pune toate legumele în cealaltă jumătate de lichid de marinadă și amestecă bine.
Încălzește grătarul la temperatura medie, punând-l la 15 cm de căldura. Așază coastele de porc pe grill și gătește-le 20 de minute, întorcând-le din când în când și dând cu marinadă în primele 15 minute ale coacerii. Când carnea e aproape gata, pune roșiile, dovleceii și ceapa roșie pe grill și coace-le 4-5 minute, întorcând-le o data și ungând-le cu marinadă.