Crispy strips

INGREDIENTE:

1/2 cană plus 2 lingurițe TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu, pe care să le avem împărțite de la început 
1/2 cană maioneză
1/2 cană castraveți tocați mărunt și pâine cu unt, totul tocat mărunt
1 +1/4 linguriță sare, împărțite de la început 
1 lingură unt topit
1+ 1/4 de kg pui (8 bucăți)
3/4 cană făină
Ulei vegetal
1 cană de salată verde iceberg mărunțită
8 biscuiți refrigerați cumpărați din magazin (sau de casă)

PREGĂTIREA:

Într-un castron mic combină maioneza, castraveții, 1 linguriță TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu și 1/4 linguriță sare. Se dă la frigider până este gata de utilizare.
Pregătește biscuiții prin adăugarea unei 1 lingurițe TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu la untul topit și ungeți deasupra biscuiților înainte de coacere, indiferent dacă sunt cumpărați sau îi faceți de casă. Mai unge-i încă o dată când ies din cuptor.
Pune 1/2 cană rămasă de TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu într-un vas puțin adânc. Pune faina și restul de linguriță de sare într-un al doilea vas. Trece puiul fraged în sosul TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu și apoi prin făină, apoi înapoi în sosul TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu și a doua oară în făină. Pune deoparte. Repetă cu restul de pui.
Încinge ulei vegetal într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, pune puiul în tigaie și gătește până când devine auriu și rumen, aproximativ 4 minute pe o parte. Dacă puiul se rumenește prea repede, dă focul mai înce. Odată gata, transferă puiul pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie și lăsă-l să se odihnească până când este gata să asamblați sandvișurile.
Pentru a face sandvișuri, împarte biscuiții în jumătate, pune puțină salată verde și acoperă cu pui. Unge cealaltă parte a biscuiților cu amestecul de murături și maioneză și pune deasupra sandvișurilor.