Pizza vegetariană picantă

INGREDIENTE:

2 linguri de ulei de măsline
4 lingurițe TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu
1 jumătate de linguriță de sare
1 cățel de usturoi, zdrobit
1 vânată, tăiată felii subțiri
câteva ciuperci champinion
1 dovlecel, tăiat fâșii pe lungime
1 ceapă, tăiată felii
½  kg aluat pizza
1 cană de roșii cherry, tăiate jumătăți
un sfert de cană de brânză de capră sau feta, sfărâmată bucăți

PREPARARE:

Încălzește cuptorul/grătarul
Amesteca uleiul de măsline, TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu, sarea și usturoiul într-un mic bol. Unge legumele tăiate cu amestecul de ulei. Pune pe grătar vânata, ciupercile, dovlecelul și ceapa pentru 5 minute, unge-le cu sosul de ulei și întoarce-le o data. Când s-au răcit, taie legumele în bucăți cât o înghițitură.
Pe o suprafață presară făină și cu sucitorul întinde aluatul de pizza în doua foi a cate 20 cm fiecare cu grosimea de aproximativ 1 cm. Apoi așază foile pe grătar. Acoperă grătarul. Aluatul se va umfla in 2-3 minute. Cu ajutorul unei spatule și al unui clește întoarcem foaia de pizza pe partea cea mai rece a grătarului. Unge rapid suprafața coaptă a foii de pizza cu sosul de ulei. Adaugă apoi legumele, roșiile și brânza. Pune foaia de pizza înapoi pe partea încinsă a grătarului. Rotește pizza din când în când ca să nu se ardă.