Pui crocant la cuptor

INGREDIENTE:

1 jumătate ceașcă maioneză
1 lingură TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu
1 jumătate linguriță pudră de ceapă
4 cești de fulgi de porumb
1 sfert de ceașcă de pătrunjel tocat (opțional)
1 pui cu pielea îndepărtată și tăiat bucăți

PREPARARE:

Preîncălzește cuptorul la 200°C. Amestecă maioneza cu TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu și pudră de ceapă într-un bol.
Pune cerealele într-o pungă de plastic și mărunțește-le cu mâinile până obții o pulbere. Adaugă pătrunjel, dacă dorești.
Unge puiul cu maioneza obținută. Adaugă câte o bucata de pui, pe rând, în cerealele mărunțite.
Pune bucățile de pui la cuptor într-o tavă de copt 45 de minute sau până puiul e crocant, fraged și nu mai e roz înăuntru.