INGREDIENTE:
2 linguri TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu
1 pachet condimente pentru Taco
1 conservă sos de roșii
1 kg carne de vită tocată
Tortillia de făină pentru Taco încălzite după dorință, pentru servire
Salată verde mărunțită, opțional pentru servire.
Brânză mărunțită, opțional pentru servire.
Roșii tăiate cubulețe, opțional pentru servire.
PREGĂTIREA:
Într-un castron mic, amestecă sosul TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu, condimentele pentru Taco și sosul de roșii. Încinge o tigaie mare la foc mediu, când este încinsă adăugă carnea de vită tocată.
Gătește, rupând carnea de vită tocată pe măsură ce amesteci cu o spatulă, până când ce aceasta este gătită și nu mai este roz. Adăugă mixul de sos și condimente.
Asamblează-ți Taco-ul: pune carnea de vită într-o tortilla și acoperă cu salată verde, brânză și roșii, după gust.