Dacă sunteți în căutarea unui sos iute-picant, sosul nostru Habanero are un nivel de iuțeală care nu este pentru amatori. Realizat dintr-un amestec de ardei, papaya, mango și condimente, acest sos în stil jamaican adaugă fler caraibean oricărui fel de mâncare. Adăugați niște „căldură dulce” oricărui fel de mâncare sau mergeți la următorul nivel adăugându-l în ketchup sau muștar.
Oțet distilat
Ardei Habanero
Zahăr de tresie
TABASCO® Sos Ardei Iute Roșu (oțet distilat, ardei roșu, sare)
Sare
Piure de mango
Ceapă deshidratata
Piure de banane
Pasta de tomate
Piure de tamarind
Piure de papaya
Condimente
Usturoi
TABASCO® Pepper Mash (ardei roșu maturat, sare)
O „Unitate de de iuțeală Scoville” este o măsură a capsaicinei - substanța chimică din ardei responsabilă pentru gradul lor de iuțeală.